Wat doen wij

Bouwbedrijf XPS-construct: uw partner in vloer, terras en renovatie.

Xps-construct is gespecialiseerd in het aanleggen van keramische vloeren en terrassen, alsook in natuursteen. Daarnaast doen wij totaalrenovatieprojecten binnen ons expertisedomein. Dit kan gaan van het maken van ruimtes en wanden in allerhande materialen tot totaalprojecten zoals een volledige badkamer, inclusief alle technieken.

Concreet mag u als klant bij ons aankloppen voor het leggen van vloeren en wanden in allerhande materialen, met uitzondering van parketvloeren. Wij bekleden uw betontrap met keramische tegels of natuursteenplaten. Wij geven u graag advies in de verschillende vloerconstructiemogelijkheden voor uw renovatieproject: verstevigingen van de ondergrond, droogvloersystemen, systemen die zeer snel afgewerkt kunnen worden… Wij maken uw ruimte in allerhande plaat- en constructiemateriaal zoals gipskartonplaten op metalstud- of houtconstructie, bouwplaten, cellenbeton… Wij maken uw badkamer. Tenslotte zorgen wij vooral voor totaalrealisatie, zodanig dat u niet zelf naar verschillende aannemers moet solliciteren. We beginnen en werken af!

Doorheen de jaren hebben we een bundel aan kennis en ervaring verworven die we actief toepassen in hedendaagse projecten. De nieuwste vloer- en terrastechnieken worden op de voet gevolgd. Net als een IT-er anno 21e eeuw, scholen wij ook zeer veel bij in de nieuwste en complexe technieken aangaande ons vakgebied.

Tot slot wil ik vermelden dat een hoge afwerkingsgraad en vakmanschap bovenaan onze ladder staan. Onze gezamenlijke doelstelling is: Fier zijn op uw werk!